Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Plinte pentru pardoseli sportive
Selectați un design
Plinta

Plinte pentru pardoseli sportive

Plintele pentru pardoseli sportive sunt disponibile atât în varianta de covor PVC, cât și lemn lăcuit. Plintele lăcuite din lemn și ventilate permit ventilația încrucișată a pardoselilor din colecția de PVC sportiv Omnisports, atunci când sunt instalate cu metoda GreenLay®. Acestea sunt livrate în dimensiuni standard sau largi pentru a îndeplini diferitele cerințe ale proiectului. De asemenea, sunt compatibile cu sistemele Lumaflex și Smatch-it. Plinta flexibilă din PVC pentru gama Omnisports este utilizată în sălile de sport pentru a finisa instalarea și este disponibilă în 2 mono culori și 3 design-uri de esențe de lemn. Plintele din PVC flexibil necesită a fi instalare prin lipire.

Caracteristici principale
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
DESCOPERĂ Plinte pentru pardoseli sportive