Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS
Selectați un design
Pardoseala LVT

iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS

Pardoseala este noul loc de joacă! Cu numeroase posibile combinații de personalizare a pardoselii, plăcile din <ahref="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/covoare-pvc-pentru-locuinte-2772" target="_blank">vinil</a> de lux iD Inspiration 55 & 55 PLUS duc designul interior la un nou nivel. Îmbinați decorurile de lemn, piatră și metal, jucați-vă cu <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/tendinte-in-designul-interior-in-2018-2766" target="_blank">nuanțe de culoare</a> neașteptate și asortați accesoriile potrivite. iD Inspiration vă oferă combinații nesfârșite de formate, modele și finisaje, pentru a crea spații care construiesc imaginea mărcii și modelează în mod pozitiv experiența clienților. 22 de modele de vinil de lux din această colecție sunt disponibile cu imprimare în relief, care înfrumusețează pardoseala. Texturile și aspectul deosebit al acestor pardoseli din vinil de lux vor da senzația de material natural.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 33 Intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: TopClean XP
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS