Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Wagner 2
Covor PVC rezidential

EVOLUTION - Wagner 2

Ești în căutarea unui covor PVC rezidențial modern, rezistent la uzură și la abraziune? Aceasta este colecția potrivită pentru decorul tău. Colecția de pardoseală PVC rezidențială Evolution reprezintă evoluția calității, a stilului și a designului pe o structură specială. Această pardoseală PVC rezidențială are un strat de protecție suplimentar, cu finisaj mat sau lucios. Colecția Evolution include covoare PVC rezidențiale în 24 de designuri diferite, astfel că este ușor să-l găsești pe cel potrivit casei tale. Varietatea de modele disponibile, ușor de montat și de curățat, o va face potrivită pentru orice cameră.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Clasificare internă: 22 General/ Mediu
Tratament pentru suprafață: X-treme
Grosime totală: 2,70 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,20 mm
Greutate de bază: 1750 g/m²
Rolă (2 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

EVOLUTION - covor PVC rezidențial, ușor de asortat în orice încăpere

Covoarele PVC rezidențiale din colecția EVOLUTION sunt potrivite pentru amenajarea spațiilor din interiorul locuinței, fie că vorbim despre sufragerii, dormitoare, holuri sau camera destinată biroului. Covorul PVC este rezistent la traficul specific segmentului rezidențial și oferă confort sporit, fiind compatibil și cu sistemele de încălzire în pardoseală. 

Colecția EVOLUTION este disponibilă în mai multe variante de design, putând fi ușor de asortat, indiferent de specificul locuinței tale. Montajul este rapid, prin adeziv, iar întreținerea este ușoară, datorită structurii durabile și rezistente a pardoselii PVC. Pentru un plus de creativitate în personalizarea spațiului, poți opta pentru textură mată sau strălucitoare, atunci când alegi varianta de design a pardoselii. 

Solicită o cotație de preț sau contactează-ne pentru mai multe detalii. 
 

    Specificații tehnice și de mediu
    DESCOPERĂ EVOLUTION