Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Parchet din lemn TANGO CLASSIC FRASIN PERIAT ALABASTER
Parchet din lemn

TANGO CLASSIC - FRASIN PERIAT ALABASTER

Un parchet clasic rămâne mereu la modă. Am proiectat gama de parchet elegant Tango Classic concentrați pe ideea creării unei pardoseli de o frumusețe și o calitate care trec testul timpului, oferind caselor noastre o atmosferă caldă și confortabilă. Gama de parchet clasic Tango Classic este o selecție a celor mai populare și confirmate modele de pardoseli clasice Tarkett, într-o paletă de culori esențiale. <ahref="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/parchet-de-lemn-cele-mai-populare-modele-de-parchet-2777"target="_blank">Modelele de parchet</a> beneficiază de finisajul de ulei Osmo Hardwax Oil. Uleiul accentuează tonurile naturale și textura lemnului, în timp ce fațetele elegante de pe cele patru laturi ale structurilor subliniază rafinamentul și stilul atemporal ale tuturor celor șase modele ale colecției de parchet clasic și elegant Tango Classic.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Ulei Proteco Hardwax
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 2,80 mm
Greutate de bază: 7,8 kg/m²
Sistem de îmbinare: T-Lock
Scândură (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ TANGO CLASSIC