Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe: Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Descoperiți mai mult
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Academia Tarkett
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
Vizitați showroom-ul nostru
-

  Obțineți o cotație

  Adăugați în comparator

  Găsiți un vânzător

  Home Parchet din lemn RUMBA STEJAR PERIAT SAVANNA PREMIUM
  Parchet din lemn

  RUMBA - STEJAR PERIAT SAVANNA PREMIUM

  Realizat din plăci de dimensiuni mai mici, parchetul elegant Rumba e ideal pentru dans. Acest parchet elegant face și mai plăcute mişcările vesele şi notele pline de umor ale dansului cu același nume. Decorurile colecţiei de parchet elegant Rumba vor aduce un sentiment modern chiar şi în cele mai tradiţionale case. Alb, bej, culoarea mierii, gri... sunt toate disponibile pentru clienţi care au gusturi specifice, sofisticate în ceea ce privește pardoselile din lemn.Parchet rezistent la uzură, uşor de curăţat şi aproape imun la zgârieturi. În timpul anilor, aspectul acestui parchet elegant va dezvolta o personalitate unică, ce va reflecta stilul dumneavoastră de viaţă. Dacă după o perioadă de uzură şi rupere doriţi să recuperaţi aspectul original, puteţi pur şi simplu să rașchetați din pardoseala multistratificată, până la 4-5 ori! Sistemul de blocare ”T-Lock” face ca pardoseala din lemn să fie uşor de instalat, de îndepărtat şi chiar de reutilizat, fără necesitatea de a folosi instrumente complicate. Acest parchet elegant de la Tarkett are o structură stabilă şi un sistem de blocare puternic, cu unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piaţă.
  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Marcaj CE: EN 14342
  Specii de lemn: Stejar
  Tip de format: Scândură
  Lungime: 1200 mm
  Lățime: 120 mm
  Scândură (1 ref.)
  Găsiți STEJAR PERIAT SAVANNA PREMIUM potrivită nevoilor tale
   0 format

   Colecția de Accesorii

   Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

   Parquet accessories range
   Technical and environmental specifications
   Norm Tarkett value
   Marcaj CE - EN 14342
   Norm Tarkett value
   Specii de lemn - Stejar
   Tip de format - Scândură
   Lungime - 1200 mm
   Lățime - 120 mm
   Bucăți per cutie - 6
   Suprafață per cutie - 0,860 m²
   Tratament pentru suprafață - Lac Proteco
   Grosime totală - 14 mm
   Grosimea stratului de uzură - 3,60 mm
   Greutate de bază - 7,5 kg/m²
   Sistem de îmbinare - T-Lock
   Norm Tarkett value
   Antialunecare EN 13893 Nici o performanță determinată
   Norm Tarkett value
   Reacție la foc EN 14342 - table 1 Dfl-s1
   Duritate Brinell - 3,7
   Conductivitatea termică (în W/m•K) EN 12664 / EN 14342:2013 0,11
   Încălzire sub pardoseală - Da
   Norm Tarkett value
   Emisie de formaldehidă EN 14342 E1
   DESCOPERĂ RUMBA