Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Parchet din lemn STEP XL & L STEJAR PERIAT BARON BROWN
Parchet din lemn

STEP XL & L - STEJAR PERIAT BARON BROWN

Step este o selecție de pardoseli multistratificate imprimate, sofisticate și elegante, cu o structură de calitate superioară. Colecția de parchet din lemn este realizată cu ajutorul unei tehnologii inovatoare de imprimare digitală pe parchet. Parchetul multistratificat Step combină diferite structuri de pardoseli periate și culori, cu scopul de a oferi <ahref="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/design-1901"target="_blank">frumusețe</a> și confort oricărei camere din casa dumneavoastră. Tehnologia de imprimare digitală pe parchet oferă trei modele de culori, create printr-o tehnologie de imprimare digitală pe lemn veritabil și două modele care înfățișează frumusețea adevărată a <ahref="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/parchet-de-lemn-cele-mai-populare-modele-de-parchet-2777"target="_blank">lemnului natural</a>."

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Proteco Natura
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 2,80 mm
Greutate de bază: 7 kg/m²
Sistem de îmbinare: T-Lock
Scândură (4 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range

Soluții pentru scări

Descoperă noile soluții pentru scări, special concepute conform decorurilor exclusive ale colecțiilor de parchet Tarkett. 

Soluții pentru scări
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ STEP XL & L