Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Arcade
Selectați un design
Mochetă Modulară

Arcade

Un produs cu o textură unică, mocheta modulară pentru trafic intens DESSO Arcade adaugă un plus de stil și eleganță în orice birou. Firele înalte sporesc confortul și crează o atmosfera prietenoasă, ca a unui cămin, într-un spațiu comercial, având în același timp rezistență la trafic intens. Disponibilă într-o gamă variată de culori - de la tonuri neutre de maro și bej, până la roșu, purpuriu și auriu - mocheta cu aspect de covor de la DESSO Arcade oferă un spațiu interior unic și foarte confortabil.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Textile floor coverings (EN 1307)
Clasificare comercială: 32 General
Țara de origine: Netherlands
Grosime totală: 9,50 mm
Grosimea efectivă a firului: 7 mm
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
Specificații tehnice
Clasificare
Normă Valoare Tarkett
Tipul produsului ISO - Textile floor coverings (EN 1307)
Clasificare comercială EN 1307 32 General
Caracteristici
Declarații de performanță
Caracteristici tehnice
DESCOPERĂ Arcade