Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
AirMaster
Selectați un design
Mochetă Modulară

AirMaster

DESSO AirMaster îmbină inovația și performanțele excelente cu un design puternic pentru a spori sănătatea și starea de bine în birouri, școli, spitale și alte instituții publice. Tehnologia brevetată a dovedit că reduce concentrația de praf din aer de patru ori mai eficient decât mochetele obișnuite și de opt ori mai bine decât pardoselile netede. Mocheta în dale cu fir buclat este disponibilă în 18 formate și 6 combinații de culori.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Textile floor coverings (EN 1307)
Clasificare comercială: 33 Intens
Țara de origine: Netherlands
Grosime totală: 6 mm
Grosimea efectivă a firului: 2,40 mm
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ AirMaster