Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Mochetă Modulară AirMaster Atmos AirMaster Atmos B747 9096
Mochetă Modulară

AirMaster Atmos - AirMaster Atmos B747 9096

Cei mai mulți oameni petrec 90% din timp în interior. Acest lucru subliniază necesitatea creării unor încăperi ce susțin sănătatea. În calitate de furnizori de covoare și mochete, considerăm că este responsabilitatea noastră să dezvoltăm produse care contribuie la un spațiu de viață și de lucru mai sănătos. DESSO AirMaster® Atmos™ oferă tehnologii brevetate care sunt de 8 ori mai eficiente în captarea prafului (PM10) și de până la 4 ori mai eficiente decât mochetele standard (PM10). Mochetele modulare cu fir buclat sunt disponibile într-o gamă variată de 12 culori atât tonuri neutre, cât și luminoase, reprezentând piesa de bază a unui interior modern și elegant. DESSO AirMaster Atmos™ vine cu strat de bază standard EcoBase. Stratul de bază este fabricat în proporție de minimum 75% conținut reciclat, în conformitate cu valorile Cradle to Cradle®.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Textile floor coverings (EN 1307)
Clasificare comercială: 33 Intens
Grosime totală: 6 mm
Grosimea efectivă a firului: 3,10 mm
Greutate de bază: 4200 g/m²
Placă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ AirMaster Atmos