Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
ICONIK 240
Selectați un design
Covor PVC rezidential

ICONIK 240

Colecția ICONIK 240 de role din vinil asigură o atmosferă caldă și plăcută casei tale. Este o soluție eficientă atât pentru bucătării, cât și pentru sufragerii. Datorită tratamentului de suprafață Extreme Protection aspectul original al pardoselii se va menține pentru o perioadă lungă de timp, fiind ușor de curățat și întreținut.  

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Expanded (cushioned) poly(vinyl chloride) floor covering (ISO 26986)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 32 General
Clasificare industrială: 41 Moderat
Tratament pentru suprafață: X-treme, Supreme
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ ICONIK 240