Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Uni GREEN CELADON
Sisteme pentru spatii umede | Tapet | Circular Selection

AQUARELLE WALL HFS - Uni GREEN CELADON

Disponibil într-o gamă de culori vii și cu un design modern, tapetul pentru baie Aquarelle Wall HFS este un tapet din PVC impermeabil și ignifug, care poate fi utilizat în zone cu umiditate, cum ar fi dușurile vestiarele din cămine și spitale.

Dacă sunteți în căutarea unui tapet pentru baie, trebuie să știți că acest tapet impermeabil de PVC este ușor de întreținut, rezistent la zgârieturi și pete. Face parte dintr-un sistem complet pentru camere cu umiditate ridicată ce conține pardoseli și accesorii armonizate.

Descoperiți cele 26 de decoruri și alegeți un tapet potrivit pentru baia dumneavoastră! 

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Tapet din vinil sub formă de rolă (EN 233)
Grosime totală: 0,92 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,12 mm
Greutate de bază: 1500 g/m²
Metodă de instalare: Montare cu adeziv
Rolă (1 ref.)

Amprenta de carbon (de la producție la poartă)

 4.40 kg CO2/m2

Amprenta de carbon a proiectului meu
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tarkett și-a stabilit propriile obiective pentru a diminua impactul asupra mediului, mobilizându-se în mod continuu pentru a reduce amprenta de carbon a produselor.
Calculează Amprenta de Carbon
O imagine sustenabilă

Tapetul pentru baie AQUARELLE WALL HFS, soluția ideală pentru spații umede

Tapetul PVC din colecția AQUARELLE WALL HFS este potrivit pentru amenajarea acelor spații în care umiditatea are valori ridicate în permanență. Tapetul se poate folosi în băi, vestiare, spitale, spații comerciale și alte zone în care umiditatea poate reprezenta un factor distructiv. 

Tapetul PVC are proprietăți ignifuge și antibacteriene, fiind ușor de întreținut. În plus, este dotat cu un strat rezistent împotriva uzurii zilnice, a zgârieturilor sau a șocurilor mecanice accidentale. Este disponibil în 26 de variante de design și poate fi folosit împreună cu alte soluții de amenajare destinate spațiilor cu umiditate crescută. Pentru informații suplimentare și cotație de preț, contactați-ne. 
 

    Specificații tehnice și de mediu
    DESCOPERĂ AQUARELLE WALL HFS