Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
BLUE
Accesorii montare

Underlay Tarkolay - BLUE

Tarkolay este un underlay realizat din PVC acoperit cu fibră de sticlă cu știfturi pentru gestionarea straturilor suport umede. Tarkolay este o soluție gata de utilizare, care poate face față la un procent de 7% umiditate în baza de ciment, ceea ce creează o soluție rentabilă, deoarece se evită uscarea substratului. Tarkolay este, de asemenea, ușor de instalat și îndepărtat, păstrând astfel substratul. Tarkolay este potrivit pentru a fi instalat pe pardoseli din lemn sau beton și este compatibil cu rolele din PVC eterogen și omogen, atât în aplicații rezidențiale cât și comerciale.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tip de format: Rolă
Grosime totală: 1,3 mm
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ Underlay Tarkolay