Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Arcade B023 2922
Mochetă Modulară

Arcade - Arcade B023 2922

Un produs cu o textură unică, mocheta modulară pentru trafic intens DESSO Arcade adaugă un plus de stil și eleganță în orice birou. Firele înalte sporesc confortul și crează o atmosfera prietenoasă, ca a unui cămin, într-un spațiu comercial, având în același timp rezistență la trafic intens. Printre avantajele folosirii unei mochete în spații intens circulate, cum este biroul, se numără și cel acustic. Pentru că asigură  bună reducere a zgomotului de impact, mocheta le permite angajaților să se concentreze mai bine, deci îi face mai eficienți, în special atunci când vorbim de birouri tip open space. Disponibilă într-o gamă variată de culori - de la tonuri neutre de maro și bej, până la roșu, purpuriu și auriu - mocheta pentru birou cu aspect de covor de la DESSO Arcade oferă un spațiu interior unic și foarte confortabil. Pentru a obține exact decorul dorit, nu uitați, însă, că lumina artificială poate să aibă un impact puternic asupra culorii alese. Așadar, țineți cont de lumina din spațiul dumneavoastră când alegeți nuanța preferată de mochetă pentru trafic intens. 

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Textile floor coverings (EN 1307)
Clasificare comercială: 32 General
Țara de origine: Netherlands
Grosime totală: 10,50 mm
Bucăți per cutie: 16
Dală (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ Arcade